Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Scène uit nieuwe Efteling-attractie Symbolica onthuld

22-04-2017, 22.48 uur

Wie komende zomer in de nieuwe Efteling-attractie Symbolica stapt, rijdt onder meer door een keuken heen. Het keukentje van koksmaatje Polle, waar pannenkoeken worden gebakken, is één van de scènes in de overdekte familieattractie. Dat kan Looopings als eerste melden.

Polles Keuken is ook de naam van het pannenkoekenrestaurant in de Efteling, geopend in 2012. Dat ligt op een steenworp afstand van Symbolica. In de nieuwe darkride zien passagiers hoe Polle bezig is met het voorbereiden van een groot feestmaal. Zijn keuken bevindt zich pal voor de Koningszaal. Daar wacht koning Pardulfus bezoekers op aan een eettafel vol lekkernijen.

Symbolica gaat op zaterdag 1 juli open. Een ritje door het Paleis der Fantasie, met drie verschillende routes en meerdere interactieve elementen, gaat ongeveer zeven minuten duren. Efteling-mascotte Pardoes treedt op als gastheer. De Efteling heeft 35 miljoen euro geïnvesteerd in de attractie, die vergelijkbaar is met Fata Morgana en Droomvlucht.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be