Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Cinecittà World

Pretpark geeft gratis toegang in ruil voor lege flessen

21-04-2017, 23.59 uur

Zin in een gratis dagje pretpark? Het Italiaanse attractiepark Cinecittà World in Rome geeft bezoekers gratis toegang in ruil voor lege flessen. Ter gelegenheid van de Dag van de Aarde kan iedereen op 22 april lege flessen inleveren bij de ingang van het park.

Met het statiegeldbonnetje kunnen ze vervolgens een kaartje aanschaffen. Volwassenen mogen voor 48 flessen (ter waarde van 24 euro) kosteloos naar binnen. Kinderen hebben 38 flessen (19 euro) nodig.

Cinecittà World zorgt ervoor dat de flessen gerecycled worden. "Het initiatief is bedoeld om jongeren bewust te maken van het milieu", zegt directeur Stefano Cigarini.

In Cinecittà World, geopend in 2014, zijn onder andere twee achtbanen, een vrijevaltoren, een splash battle en een waterachtbaan te vinden. Het pretpark staat volledig in het teken van films.

Meer Cinecittà World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be