Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling in de schijnwerpers tijdens Koningsdag in Tilburg

27-04-2017, 12.39 uur

De Efteling is uitgebreid aan bod gekomen tijdens het bezoek van Willem-Alexander en Máxima aan Tilburg. Het pretpark was gevraagd om mee te werken aan de viering van Koningsdag, waarbij Tilburg en enkele omliggende gemeenten zich aan de koning presenteerden.

De gemeente Loon op Zand koos ervoor om de Efteling in de schijnwerpers te zetten. In een dansnummer kwamen onder meer Roodkapje, Assepoester, prinses Anura van Aquanura, Klaas Vaak, Jokie, Jet, de Fakir en enkele Sprookjesboom-poppen voorbij.

Op de achtergrond klonk Afrikaan Beat van Bert Kaempfert, bekend van De Indische Waterlelies in het Sprookjesbos. Overigens werd de naam van de Efteling niet expliciet genoemd. Een voice-over sprak over "een sprookjespark".

Ook Safaripark Beekse Bergen kwam kort in beeld. De viering van Koningsdag wordt jaarlijks door miljoenen mensen bekeken.







Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be