PortAventura World

Veel kritiek op nieuw pretpark Ferrari Land: 'Teleurstellend en te duur'

25-04-2017, 18:38 uur | Reacties

Het nieuwe pretpark Ferrari Land valt niet in de smaak. Veel bezoekers noemen de Spaanse trekpleister te duur en te klein, met matige, teleurstellende attracties. Social media, fora en beoordelingssites staan vol met kritiek op het Ferrari-attractiepark in Salou, dat eerder deze maand geopend werd.

Ook wordt er volop geklaagd over technische problemen. Nog geen drie weken na de officiële opening scoort Ferrari Land een dikke onvoldoende op websites als TripAdvisor. "Ik heb drie uur moeten wachten op een ritje in de achtbaan", schrijft ene David. "Het was rampzalig."


ZIE OOK: Video: Looopings ontdekt Europa's snelste achtbaan in nieuw pretpark Ferrari Land

Een ander noemt haar bezoekje "een enorme teleurstelling". "Ik heb er spijt van dat ik een kaartje gekocht heb. Slechts één attractie, de rollercoaster, was de moeite waard. Bij een simulator moesten we drie kwartier wachten zonder dat er iets gebeurde. Medewerkers gedroegen zich onvriendelijk."

"Het niveau van de attracties is betreurenswaardig", vindt Fernando. "De grote achtbaan was na twintig seconden voorbij. Verder valt er weinig te beleven." Arianna was na twee uur uitgekeken. "Schandalig dat ik 25 euro moest bijbetalen voor een simulator", zegt ze.

"Enzo Ferrari draait zich om in zijn graf", denkt ene Javuch. Ruben: "De rij voor de klantenservice was het langst, iedereen wilde zijn geld terug." Andere reacties spreken over "een waardeloos, vreselijk park", "een schande", "een volstrekt onaanvaardbare puinhoop", "puur bedrog" en "een totale mislukking".

Ferrari Land is alleen te bezoeken in combinatie met het naastgelegen PortAventura Park, dat veel groter is. Een entreebewijs kost 60 euro per persoon. Er staan maar een paar attracties. Voor sommige attracties met een lage capaciteit, zoals Ferrari-simulatoren, moet extra betaald worden.

ZIE OOK: Los entreebewijs voor nieuw pretpark Ferrari Land is duur grapje

Reacties