Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: binnenkijken in huisjes van nieuw vakantiepark Efteling

19-04-2017, 23.25 uur

Benieuwd naar het interieur van de accommodaties in het nieuwe Efteling-vakantiepark Loonsche Land? De Efteling heeft voor het eerst beelden laten zien van de binnenkant van de hotelkamers en vakantiehuizen in het park.

Loonsche Land bestaat uit 66 vakantiewoningen, twintig themakamers en 75 hotelkamers. In totaal komen er duizend bedden. Alle accommodaties staan in het teken van de natuur, met veel houten onderdelen. De inrichting is behoorlijk minimalistisch, blijkt uit de nieuwe foto's.

Er komen ook speeltoestellen, een dierenverblijf en een restaurant. Het vakantiepark wordt iets goedkoper dan het Efteling Hotel en bungalowpark Efteling Bosrijk. De opening vindt plaats op woensdag 31 mei, als de Efteling 65 jaar bestaat.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be