Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Nieuwe ontwerpen voor toekomstige Plopsa-zwembaden

19-04-2017, 18.27 uur | Reacties

Gaat Plopsa binnenkort meerdere nieuwe waterparadijzen uit de grond stampen? Er zijn nieuwe ontwerpen verschenen voor toekomstige zwembaden in Plopsa-stijl. Verschillende Belgische gemeentes hebben de pretparkgroep gevraagd om een plan voor een nieuw regionaal zwembad te maken.

Plopsa doet mee aan zogeheten marktbevragingen in Antwerpen, Mechelen en Landen. De concepten dienen als sfeertekeningen die een beeld geven van hoe zo'n nieuw bad eruit kan komen te zien.

In 2015 opende het waterpark Plopsaqua bij Plopsaland De Panne. Dat zwembad is aangekleed in de stijl van tekenfilmfiguur Wickie de Viking. Er zijn onder andere meerdere waterglijbanen, een golfslagbad en een wildwaterbaan te vinden.

Meer Plopsa Group
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be