Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi's halloween-spookhuis The Clinic keert terug

15-04-2017, 11.41 uur

Bezoekers van Walibi Holland die afgelopen najaar niet in het Halloween-spookhuis The Clinic durfden, krijgen een herkansing. De gruwelijke attractie keert terug tijdens de Halloween Fright Nights van 2017. Dat bevestigt een woordvoerder van het pretpark aan Looopings.

In The Clinic worden gasten vastgebonden op een brancard. Vervolgens ondergaan ze een behandeling in een kliniek, die dramatisch afloopt. Daarbij ervaren 'patiënten' onder meer hoe het is om levend begraven te worden.

In hetzelfde complex is vanaf dit seizoen de virtualreality-attractie NeuroGen te vinden, met hetzelfde thema als The Clinic. Beide attracties maken gebruik van dezelfde ingang. De wachtrijen zijn van elkaar gescheiden. Vanwege de beperkte capaciteit moeten gasten vooraf een plek reserveren.

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be