Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Meisje raakt gewond tijdens rit in kermisattractie

13-04-2017, 20.00 uur

Een 15-jarig meisje is gewond geraakt tijdens een ritje in de kermisattractie Tagada. Dat gebeurde begin deze maand op de kermis in Parijs. Het slachtoffer kwam los van haar stoel, waardoor ze een harde smak maakte tegen een ijzeren hek.

Ze moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis, melden regionale media. In de Tagada zitten passagiers op een ronddraaiende, schommelende bank zonder beugels.

Het meisje is inmiddels samen met haar moeder naar de politie gestapt om aangifte te doen tegen de exploitant. Die zou de attractie niet snel genoeg stilgezet hebben. Ook zou kermispersoneel haar uitgelachen hebben toen ze om hulp riep.

Saillant detail is dat er op dezelfde kermis afgelopen zondag een tweede ongeluk plaatsvond. Een meisje maakte angstige momenten mee toen het veiligheidsharnas van een skydive-attractie plotseling losschoot. Ze vloog op dat moment door de lucht. De attractie is intussen afgebroken.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be