Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Video: meisje aan de dood ontsnapt in kermisattractie

11-04-2017, 13.27 uur

Een ritje in een kermisattractie heeft bijna het leven gekost aan een jong meisje. Toen ze op de kermis in Parijs in een skydive-attractie stapte, ging het gruwelijk mis. Haar veiligheidsharnas schoot los, waardoor het meisje ondersteboven aan het slingerende apparaat kwam te hangen.

Ze zat toen alleen nog aan haar voeten vast, terwijl kermispersoneel probeerde om haar vast te pakken. Daarbij raakte het slachtoffer met haar hoofd bijna het platform van de attractie. Een omstander heeft het voorval gefilmd.

De tientallen meters hoge attractie heet Adrénaline. Er is een politieonderzoek gestart naar de oorzaak. Volgens een woordvoerder van de kermis gaat het om een "menselijke fout". De gemeente heeft besloten dat de attractie uit voorzorg gesloten en afgebroken moet worden.



Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be