Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling geeft rondleiding door werkplaats van nieuwe attractie Symbolica

12-04-2017, 12.00 uur

De Efteling laat zien hoe de decoraties voor de nieuwe attractie Symbolica gemaakt worden. Fans krijgen in een YouTube-video een uitgebreide rondleiding door de werkplaats, waar decorateurs momenteel de laatste hand leggen aan poppen, ornamenten en andere decorstukken.

De beelden tonen onder meer een indrukwekkende miniatuurstad, verschillende vrolijke figuren, merkwaardige muziekinstrumenten, gigantische bewegende bloemen en een enorme taart. "Heel veel bedrijven zijn op dit moment bezig met thematisering voor de Efteling", vertelt bouw-engineer Martin Simons. "En die decorstukken komen de komende maand allemaal bij elkaar."

De bouw van Symbolica loopt nog op schema. "Dit is een spannende fase", weet projectleider Pim van der Ven. "Omdat de fysieke bouwstenen worden gelegd, maar daarnaast zijn we ook nog elementen aan het bedenken." Eerder vandaag kondigde de Efteling aan dat de opening zal plaatsvinden op zaterdag 1 juli.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be