Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Als eerste de vernieuwde versie van Space Mountain bezoeken?

08-04-2017, 15.00 uur

Disneyland Paris geeft een paar geluksvogels een exclusief voorproefje op de vernieuwde achtbaan Hyperspace Mountain. De nieuwe versie van Space Mountain gaat officieel op zondag 7 mei open. Maar wie speciale toegangskaartjes voor een Star Wars-evenement koopt, kan de rollercoaster al op vrijdag 5 of zaterdag 6 mei ervaren.

De Star Wars Nights vinden plaats op 5 en 6 mei, van 17.00 tot 01.00 uur. Er wordt gezorgd voor extra Star Wars-entertainment in het Walt Disney Studios Park. Een standaardticket kost 49 euro.

Fans die kiezen voor het duurdere Hyperspace-arrangement van 64 euro per persoon, mogen ook een ritje maken in Hyperspace Mountain in het Disneyland Park. De attractie is op vrijdag open van 17.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag draait de achtbaan tot 22.30 uur.

Space Mountain wordt momenteel omgebouwd tot Hyperspace Mountain, met aangepaste decors, nieuwe speciale effecten en andere treinen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be