Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Attracties Bobbejaanland gratis toegankelijk

07-04-2017, 19.36 uur

Gratis in de attracties van Bobbejaanland? Op woensdag 19 april is het Vlaamse pretpark gedeeltelijk kosteloos te bezoeken. Ter gelegenheid van Buitenspeeldag wordt een deel van het attractiepark opengesteld voor iedereen. Een entreekaartje is dan niet nodig.

Het gaat om het gedeelte bij de hoofdingang, met de nieuwe kinderspeeltuin Wondergarden, de Kettingmolen, Flying Orca, Rode Baron, Convoy Trucks, Koggemolen, Locomotion, Jumping Jets en een grote trampoline. Ook het nabijgelegen restaurant The Lake House is vrij toegankelijk. De rest van de attracties blijft dicht.

Wie langskomt, kan ook zomaar wat kantoormedewerkers van Bobbejaanland tegen het lijf lopen. Die ruilen hun gebruikelijke werkplek voor één dag in voor een plekje in de openlucht, waar ze bijvoorbeeld heggen gaan snoeien en attracties gaan besturen.

Tijdens de Belgische Buitenspeeldag gaan alle kindertelevisiezenders tussen 13.00 en 17.00 uur op zwart. In Nederland vindt de Nationale Buitenspeeldag dit jaar plaats op woensdag 14 juni.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be