Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Video: Looopings ontdekt Europa's snelste achtbaan in nieuw pretpark Ferrari Land

11-04-2017, 20.55 uur

In Spanje is afgelopen weekend het nieuwe pretpark Ferrari Land opengegaan, met daarin de hoogste en de snelste achtbaan van Europa. Looopings stuurde presentatrice Zoë Lefèvere naar Salou om de sensationele rollercoaster te testen én om te ontdekken wat er nog meer te beleven valt.

In een videoreportage komen de belangrijkste attracties voorbij. Naast de 112 meter hoge rollercoaster Red Force - met een topsnelheid van 180 kilometer per uur - zijn er onder meer twee grote overdekte rides te vinden. Tijdens het openingsweekend werkten nog niet alle attracties vlekkeloos.

Ferrari Land is onderdeel van pretparkresort PortAventura World. Er zijn geen losse entreekaarten beschikbaar. Eén dag toegang tot zowel PortAventura Park als het nieuwe Ferrari-park kost 60 euro per persoon.

Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be