Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Amsterdam

Wereldprimeur: Ariana Grande in Madame Tussauds Amsterdam

06-04-2017, 15.30 uur

Wereldster Ariana Grande is vanaf vandaag in Amsterdam te vinden. Wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds liet een dubbelganger maken van de 23-jarige Amerikaanse zangeres. De Amsterdamse attractie heeft daarmee een wereldprimeur te pakken: Grande heeft nog nergens anders een wassen evenbeeld.

Hoewel het 153 centimeter lange figuur één van de kleinste in het museum is, kostte het toch zo'n zeshonderd uur om het beeld te vervaardigen. Dat gebeurde in de werkplaats van Madame Tussauds in Londen. Ariana Grande staat in Amsterdam op een grote witte wolk, gebaseerd op het decor van haar Honeymoon Tour.

"We zijn er ontzettend trots op", zegt een woordvoerster. De bekende popzangeres kreeg een plek tussen Adele, Elvis Presley, Michael Jackson en Taylor Swift. "Ze is al een tijdje het meest aangevraagde beeld door onze bezoekers. Dus we hopen hier veel fans blij mee te maken."

Meer Madame Tussauds Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be