Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Escape rooms

Bijzondere escape room in Tilburg afgebrand

06-04-2017, 00.25 uur

Een enorme brand heeft een bijzondere escape room in Tilburg in as gelegd. Escape room De Witte Kamer, onderdeel van restaurantcomplex Etenstijd, ging vanavond in vlammen op. Het pand moet als verloren worden beschouwd.

Het vuur brak rond 20.15 uur uit in de keuken van het restaurant. Op dat moment waren ongeveer tweehonderd mensen aanwezig. Drie personen hadden last van ademhalingsproblemen na het inademen van rook. Zij zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De Witte Kamer, geopend in september vorig jaar, was een escape room met alleen witte voorwerpen en decors. In plaats van een thema met een verhaal, werd er gekozen voor een abstracte ruimte met puzzels. Deelnemers kregen anderhalf uur de tijd om te ontsnappen.

Meer escape rooms
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be