Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Brutale youtubers zetten zelf poppen neer in Efteling-attracties

05-04-2017, 17.00 uur

Drie YouTube-helden hebben het voor elkaar gekregen om zelf een pop neer te zetten in drie verschillende Efteling-attracties. Filmpjesmakers van YouTube-kanaal StukTV sloegen onlangs toe in Droomvlucht, Fata Morgana en Carnaval Festival.

Daar wisten ze een opblaaspop, een knuffelbeer en een babypop in een scène te plaatsen. De heren werden niet betrapt door medewerkers. "Ik vond het super episch en super spannend om te doen", vertelde presentator Giel de Winter na afloop.

De pop in Droomvlucht bleek even later alweer weggehaald, maar de andere twee zijn langer blijven staan. "We hebben om de actie kunnen lachen, maar dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling", laat een woordvoerster van het pretpark aan Looopings weten.

In 2015 kregen de kwajongens het al voor elkaar om de Efteling gratis binnen te komen door zich te verkleden als kabouters. Ze werden toen even later wel gesnapt door de beveiliging.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be