Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Binnenkijken: zo ligt de ontvangsthal van Symbolica in de Efteling er nu bij

03-04-2017, 19.26 uur

De Efteling laat ons binnenkijken in de ontvangsthal van de attractie Symbolica. Op nieuw beeldmateriaal valt te zien hoe de statige paleiszaal er nu bij ligt. Het plafond is al nagenoeg af. Medewerkers zijn bezig met het aankleden van een grote kroonluchter.

In deze ruimte wordt straks de voorshow van Symbolica opgevoerd. Lakei O.J. Punctuel - in de vorm van een bewegende pop - heet bezoekers welkom. Zijn toespraak wordt verstoord door Efteling-mascotte Pardoes, die de gasten via een geheime doorgang meeneemt op een rondleiding door de geheime vertrekken van het paleis.

Afgelopen najaar bracht het pretpark een gedetailleerd ontwerp van de zaal naar buiten. De verschillende kroonluchters in het paleis zijn met de hand gemaakt in een ambachtelijke smederij. "Daarna worden in de Efteling de laatste details toegevoegd", vertelt electronica-expert Stan Dingemans. Symbolica gaat in de zomer open.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be