Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Trein van nieuwe achtbaan Slagharen staat op de baan

03-04-2017, 14.08 uur

Attractiepark Slagharen kan een dezer dagen beginnen met het testen van de nieuwe achtbaan Gold Rush. Vanochtend is de trein van de triple-launch coaster op de baan geplaatst. Dat is te zien op foto's die Looopings kreeg toegestuurd.

De trein - aangekleed als een ouderwetse stoomlocomotief - bestaat uit vijf rijen voor vier personen. Per uur kunnen achthonderd mensen een ritje maken. Hoewel Gold Rush twee keer over de kop gaat, werd er gekozen voor heupbeugels in plaats van schouderbeugels.

De rit begint met een voorwaartse lancering, gevolgd door een lancering achteruit en een laatste lancering vooruit met een topsnelheid van 95 kilometer per uur. Vervolgens gaan passagiers twee keer over de kop. Gold Rush is 33 meter hoog.

Slagharen heeft nog anderhalve week de tijd voor de testfase. De opening staat gepland op donderdag 13 april.Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be