Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Nieuwe attractie Bobbejaanland geopend

02-04-2017, 16.29 uur

Bobbejaanland heeft dit weekend een nieuwe attractie geopend. Tegelijkertijd met de start van het pretparkseizoen werd de kinderspeeltuin Wondergarden in gebruik genomen, vlakbij de ingang van het park. Kinderen kunnen zich uitleven in een speeltuin van bijna vijfhonderd vierkante meter.

Wondergarden bevat onder meer een touwenparcours, een evenwichtsbalk en een soort boomhut op vijf meter hoogte. Ouders kijken toe vanaf een naastgelegen terras aan het water. Het hele gebied is een rookvrije zone waar bezoekers geen sigaret mogen opsteken.

"Een uitstap naar een pretpark hoeft geen constante adrenalinekick te zijn", zei een woordvoerster eerder over de toevoeging. "Met Wondergarden brengen we het bezoek aan Bobbejaanland op een speelse manier in evenwicht."

Meer Bobbejaanland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be