Phantasialand

Phantasialand presenteert 'baanbrekend' nieuw themagebied

31-03-2017, 18.31 uur | Reacties

Phantasialand krijgt een nieuw themagebied. Het Duitse pretpark werkt aan "een baanbrekend, wereldwijd uniek totaalproject" met de naam Rookburgh. Dat is te lezen op een groot aankondigingsbord dat het attractiepark heeft neergezet. Het nieuwe seizoen van Phantasialand begint morgen.

"Ontdek een nieuwe dimensie van interactie tussen thematische werelden, attracties en belevingen bij dag en nacht", luidt de omschrijving. Op het steampunk-achtige bord staan verder tandwielen, een zeppelin, retro-futuristische gebouwen en een mysterieuze man met een hoed.


ZIE OOK: Phantasialand registreert nieuw merk: naam van nieuwe attractie?

De naam Rookburgh werd eerder deze maand geregistreerd als handelsmerk. Het nieuwe gebied komt te liggen tussen de themawerelden Fantasy en Berlin. Tot begin vorig jaar was op die plek de simulator Race for Atlantis te vinden. Inmiddels is die attractie volledig gesloopt.

Vorig jaar opende Phantasialand het themadeel Klugheim, met lanceerachtbaan Taron en junior boomerang coaster Raik.ZIE OOK: Welke attractie komt hier? Mysterieuze werkzaamheden in Phantasialand

Reacties