Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand presenteert 'baanbrekend' nieuw themagebied

31-03-2017, 18.31 uur

Phantasialand krijgt een nieuw themagebied. Het Duitse pretpark werkt aan "een baanbrekend, wereldwijd uniek totaalproject" met de naam Rookburgh. Dat is te lezen op een groot aankondigingsbord dat het attractiepark heeft neergezet. Het nieuwe seizoen van Phantasialand begint morgen.

"Ontdek een nieuwe dimensie van interactie tussen thematische werelden, attracties en belevingen bij dag en nacht", luidt de omschrijving. Op het steampunk-achtige bord staan verder tandwielen, een zeppelin, retro-futuristische gebouwen en een mysterieuze man met een hoed.

De naam Rookburgh werd eerder deze maand geregistreerd als handelsmerk. Het nieuwe gebied komt te liggen tussen de themawerelden Fantasy en Berlin. Tot begin vorig jaar was op die plek de simulator Race for Atlantis te vinden. Inmiddels is die attractie volledig gesloopt.

Vorig jaar opende Phantasialand het themadeel Klugheim, met lanceerachtbaan Taron en junior boomerang coaster Raik.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be