Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Zo groot wordt het nieuwe zwemparadijs van Europa-Park

31-03-2017, 13.42 uur

Europa-Park heeft vandaag voor het eerst een ontwerp laten zien van een nieuw waterpark. In 2019 opent het grootste attractiepark van Duitsland een enorm zwemparadijs met glijbanen, waterbanen, een golfslagbad en een surfsimulator. Op de concept-art is goed te zien hoe groot het complex wordt.

Het waterpark krijgt een ruim twintig meter hoog schelpvormig koepeldak. Er komen ook restaurants en winkels. Vorig jaar werden al wel enkele bouwplannen naar buiten gebracht.

In totaal wordt er 140 miljoen euro in het project geïnvesteerd. Tegelijkertijd bouwt Europa-Park een hotel met driehonderd kamers. De eerste bouwwerkzaamheden zijn al begonnen.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be