Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Monorail Slagharen gaat dwars door constructie van nieuwe lanceerachtbaan heen

31-03-2017, 13:23 uur | Reacties

Wie niet in de nieuwe achtbaan Gold Rush in Attractiepark Slagharen durft, kan de miljoenenaanwinst wel van heel dichtbij bekijken. De Monorail in het pretpark loopt dwars door de constructie van de 33 meter hoge triple-launch coaster heen.

Passagiers van de Monorail zien straks hoe waaghalzen met 95 kilometer per uur worden gelanceerd. "Gisteren heeft de Monorail voor het eerst testritjes gemaakt sinds de bouw van Gold Rush", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "En hij past precies tussen de steunpilaren."


ZIE OOK: Slagharen verwelkomt trein van nieuwe achtbaan Gold Rush

Er komt ook een speciaal uitzichtpunt op enkele meters hoogte, naast het station. "Die 'viewing area' is bijna af", aldus de voorlichter. "We leggen ook de laatste hand aan het stationsgebouw."

Binnenkort wordt de trein op de baan gezet. Daarna volgen de eerste testritjes. Op donderdag 13 april vindt de officiële opening plaats. Het is voor het eerst sinds 2001 dat Slagharen een nieuwe achtbaan in gebruik neemt. Gold Rush gaat twee keer over de kop.ZIE OOK: Hoogste punt van nieuwe lanceerachtbaan Slagharen bereikt

Reacties