Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Unieke kans voor Disney-fans: ontmoet de ontwerper van Disneyland Paris

30-03-2017, 15.59 uur

Disney-fans krijgen de kans om Disney-legende Tony Baxter te ontmoeten, de belangrijkste ontwerper van Disneyland Paris. De Amerikaan was in de jaren negentig hoofdverantwoordelijk voor het design van het pretparkresort. Hij werkte aan klassieke attracties als Big Thunder Mountain, Phantom Manor en Star Tours.

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Disneyland Paris kunnen bezoekers aanstaande vrijdag met de Disney-imagineer op de foto in Discoveryland. Baxter is van 15.15 tot 16.30 uur aanwezig voor een handtekeningensessie in theaterzaal Videopolis, bij fastfoodrestaurant Café Hyperion.

De 70-jarige ontwerper was jarenlang hoofd van de creatieve afdeling van Walt Disney Imagineering en creatief directeur van het Disneyland Resort in Californië. Tegenwoordig werkt hij als adviseur.

Baxter is al sinds afgelopen weekend in Parijs, toen het jubileumjaar officieel werd ingeluid. In gesprek met Disney-fans liet hij doorschemeren dat er plannen zijn om het verfoeilijke Walt Disney Studios Park nieuw leven in te blazen. "Disney California Adventure heeft al een geslaagde make-over gehad, nu is het tijd voor dit park."

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be