Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe interactieve tentoonstelling in Efteling Museum

29-03-2017, 12.41 uur

De Efteling presenteert dit voorjaar een speciale expositie over het 65-jarig bestaan van het attractiepark. In het Efteling Museum is vanaf woensdag 31 mei een interactieve jubileumtentoonstelling te zien. Bezoekers kunnen zich onder meer vergapen aan ontwerpen van sprookjes en attracties door de jaren heen.

Daarnaast is er een interactieve plattegrond. "Die nodigt uit om op zoek te gaan naar achtergronden en informatie, van Roodkapje tot Pinokkio, van Fata Morgana tot Symbolica, en van Python tot Baron 1898", staat in een persbericht.

Het Efteling Museum bevindt zich op het Anton Pieckplein in het Marerijk. De toegang is gratis. Sinds afgelopen jaar is in het museum een tijdelijke tentoonstelling over De Indische Waterlelies te vinden, ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van het sprookje.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be