Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Rollercoasterfans mogen nieuwe houten achtbaan Plopsaland uitproberen

29-03-2017, 13.58 uur

Plopsaland De Panne heeft een groep rollercoasterfans uitgenodigd om de nieuwe houten achtbaan Heidi The Ride uit te testen. Vanmiddag mochten enkele geluksvogels alvast een ritje maken in de rollercoaster, die aanstaande zondag opent voor het grote publiek.

Heidi The Ride werd gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Great Coasters International, bekend van onder andere Joris en de Draak in de Efteling en Troy in Toverland. De baan is 22 meter hoog en 618 meter lang. Tijdens een ritje behaalt een trein een topsnelheid van 71 kilometer per uur.

De rollercoaster ligt in het nieuwe themagebied Heidiland, dat is aangekleed als een Zwitsers bergdorp. Er zijn ook een restaurant, een winkel en een draaimolen met boerderijdieren te vinden. Plopsaland investeerde 7,5 miljoen euro in het project.



Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be