Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Wie wil mee naar China om de reuzenpanda's van Ouwehands op te halen?

27-03-2017, 19.41 uur

Gek op panda's? Dierenliefhebbers krijgen de kans om de twee reuzenpanda's van Ouwehands Dierenpark te ontmoeten, nog voordat ze in Nederland zijn. Op 12 april worden de bijzondere dieren per vliegtuig van China naar Amsterdam gebracht. Twee geluksvogels mogen daar bij zijn.

Wie mee wil op reis, kan een bod uitbrengen via een speciale veiling op pandagala.nl. De hoogste bieder vliegt samen met een introducé op 9 april naar China. Drie dagen later worden de panda's Wu Wen en Xing Y afgeleverd in Nederland.

Wie graag mee wil, moet wel diep in de buidel tasten. Momenteel staat het hoogste bod voor de 'once in a lifetime'-ervaring op 5200 euro. De opbrengst gaat naar een gezamenlijk project van Ouwehands Dierenpark en het Wereld Natuur Fonds.

De veiling loopt tot en met donderdag. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldig paspoort. Bovendien mogen ze het afgelopen kalenderjaar niet in Taiwan zijn geweest.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be