Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Foto's: Bobbejaanland transformeert achtbaan

24-03-2017, 12.29 uur

Bobbejaanland geeft de achtbaan Dizz een grondige make-over. Het industriële thema van de spinning coaster maakt plaats voor nieuwe decoraties in junglestijl. In een fotoreportage licht het Vlaamse pretpark alvast een tipje van de sluier op.

De achtbaan uit 2011 krijgt de naam Naga Bay. In het gebied rond de attractie zijn grote ruïne-achtige toegangspoorten verschenen. Ook de wachtrij wordt opnieuw aangelegd. Daarnaast krijgen de karretjes van de achtbaan een nieuw uiterlijk, met onheilspellende monsterogen.

Oude decoraties, waaronder grote containers, zijn inmiddels verwijderd. Naga Bay hoort nu bij het themagebied Adventure Valley, net als King Kong, waterattractie Banana Battle, simulator The Forbidden Caves en virtualreality-achtbaan Mount Mara. Bobbejaanland gaat op zaterdag 1 april weer open.

Meer Bobbejaanland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be