Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Even wennen: Goliath in Walibi Holland is helemaal blauw

23-03-2017, 13.09 uur | Reacties

Het zal even wennen worden voor fans van Walibi Holland. De schilderbeurt bij de legendarische achtbaan Goliath is nagenoeg helemaal afgerond. Dat betekent dat de ruim 46 meter hoge mega coaster nu niet meer groen is, maar blauw.

De komende dagen worden nog wat details bijgewerkt. Daarna kunnen alle schilderspullen opgeruimd worden. Walibi Holland gaat op vrijdag 14 april weer open. De steunpilaren veranderden eind 2013 al van kleur. Die zijn sindsdien zwart in plaats van paars.

Het pretpark heeft afgelopen winter meer attracties opgeknapt. Achtbanen Condor en Speed of Sound zijn eveneens geverfd. Wildwaterbaan El Rio Grande kreeg nieuwe boten. En bij houten achtbaan Robin Hood werd bijna een halve kilometer aan hout en staal vervangen.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be