Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bizar: Jokie-filmpje van de Efteling bijna tien miljoen keer bekeken

27-03-2017, 16.44 uur

De Efteling heeft goud in handen met de kinderserie Jokie. Op YouTube blijkt de animatiereeks een ongekend succes. Eén van de afleveringen van de serie werd al bijna tien miljoen keer bekeken. De video 'Brandweer' is tot nu toe goed voor maar liefst 9.241.866 views.

En dat is geen uitzondering: de Jokie-filmpjes trekken op internet geregeld miljoenen kijkers. Vijftien video's zijn minstens een miljoen keer bekeken. Daarmee is het Jokie-kanaal op YouTube een stuk populairder dan het kanaal van de Efteling zelf, waar slechts vier filmpjes boven de miljoen views uitkomen.

Het karakter Jokie komt uit de attractie Carnaval Festival. In 2012 werd de gelijknamige tv-serie gelanceerd, waarin de nar als ontdekkingsreiziger de wereld verkent met de paarse vogel Jet. Het merk is bedoeld voor kinderen tussen 0 en 4 jaar.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be