Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
De Pier

Johan Vlemmix gaat 58 uur in een reuzenrad wonen

25-03-2017, 14.08 uur

Het reuzenrad op De Pier in Scheveningen is vanaf woensdag 5 april de nieuwe woonplaats van Johan Vlemmix. Speciaal voor de BN'er worden twee gondels ingericht als huiskamer en slaapkamer. Vlemmix wil het wereldrecord 'wonen in een reuzenrad' verbreken.

Aanleiding voor de recordpoging is een inzamelingsactie voor MS-patiënte Anita Smeets uit het Brabantse Heesch. Om haar ziekte te stoppen, is een dure stamceltherapie nodig die niet vergoed wordt door zorgverzekeraars. Vlemmix wil zich laten sponsoren om zo geld op te halen.

Het huidige reuzenradrecord staat op vijftig uur. Vlemmix is van plan om maar liefst 58 uur in de Scheveningse attractie te blijven zitten. Hij neemt op 5 april om 10.00 uur zijn intrek in zijn nieuwe woning. Tijdens de stunt blijft het rad gewoon geopend voor bezoekers.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer De Pier
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be