Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Directeur van Wildlands Emmen verwacht daling bezoekersaantal

19-03-2017, 21.00 uur

Wildlands Adventure Zoo Emmen gaat dit jaar minder bezoekers trekken dan in 2016. Dat verwacht directeur Frankwin van Beers, vertelt hij in een interview. Het is precies een jaar geleden dat het Drentse dierenpark officieel geopend werd door koning Willem-Alexander.

Vorig jaar was Wildlands in minder dan tien maanden tijd goed voor 1,3 miljoen gasten. Dit jaar hoopt Van Beers verspreid over twaalf maanden de 1,2 miljoen bezoekers aan te tikken. "Dat past ook in onze begroting, maar we zullen wél ons stinkende best moeten doen", vertelt hij aan Dagblad van het Noorden.

De concurrentie is stevig. Zo verwelkomt Ouwehands Dierenpark twee reuzenpanda's, opent Slagharen een nieuwe lanceerachtbaan en gaat in de Efteling de familieattractie Symbolica open.

Wildlands focust dit seizoen op kleine verbeteringen. Er komen nieuwe verblijven voor doodshoofdaapjes en sneeuwuilen. Verder worden wachtrijen voor attracties opgeleukt en investeert het park in meer entertainment, speeltoestellen en extra decoraties.

Waarschijnlijk is er in 2019 weer budget voor een flinke klapper, verwacht Van Beers. Hij wil om de drie à vier jaar een grote trekpleister aan het park toevoegen.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be