Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland kapt bomen voor bouw van spectaculaire nieuwe achtbaan

18-03-2017, 14.13 uurBeeld: tvlfansite.nl

In Toverland zijn de eerste werkzaamheden voor een grote uitbreiding zichtbaar. Het Limburgse pretpark opent volgend jaar een nieuw themadeel met onder andere een sensationele wing coaster. Inmiddels is men begonnen met het verwijderen van bomen in het gebied.

Dat blijkt uit een fotoserie van een fansite. De vergunning om de bomen te kappen werd eind februari verleend. Het gaat voornamelijk om dennen- en berkenbomen, verspreid over een oppervlakte van 7350 vierkante meter.

Eerder doken op de plek van de rollercoaster al tientallen houten piketpaaltjes op. Wanneer de daadwerkelijke bouwwerkzaamheden kunnen beginnen, is nog niet duidelijk. Officieel heeft Toverland de komst van de wing coaster nog niet bevestigd.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be