Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris kleurt blauw voor 25-jarig jubileum

19-03-2017, 19.38 uurBeeld: @ED92live

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen niet om het 25-jarig bestaan van het pretparkresort heen. Op veel plekken in de Disney-parken zijn de afgelopen dagen opvallende blauwe jubileumdecoraties opgehangen. Dat is te zien op foto's van fansite ED92.

Zo onderging het treinstation in themagebied Main Street U.S.A. een renovatie, met een enorm lichtgevend medaillon als belangrijkste blikvanger. Ook op Town Square en Central Plaza - het plein voor het kasteel van Doornroosje - verschenen speciale sculpturen en ornamenten.

Het Disneyland Hotel, het Walt Disney Studios Park en uitgaansgebied Disney Village werden eveneens niet overgeslagen. Sinds afgelopen maand liggen er jubileumsouvenirs in de Disney-winkels.

Het jubileumjaar van Disneyland Paris begint officieel op zondag 26 maart. Op die dag gaan een nieuwe parade en een nieuwe avondshow in première. Ook wordt vliegsimulator Star Tours heropend na een onderhoudsbeurt van een jaar.















Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be