Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen verwelkomt trein van nieuwe achtbaan Gold Rush

16-03-2017, 11.40 uur

In Attractiepark Slagharen is de trein van de nieuwe achtbaan Gold Rush aangekomen. Het negen ton wegende gevaarte wordt ter plekke in elkaar gezet. Uiteindelijk komt er één karretje met vijf rijen van vier personen.

De onderdelen zijn gedecoreerd als een ouderwetse stoomlocomotief. Waaghalzen die straks in Gold Rush stappen, worden drie keer gelanceerd - twee keer vooruit en één keer achteruit - met een topsnelheid van 95 kilometer per uur. De 33 meter hoge attractie, gefabriceerd door de Duitse firma Gerstlauer, telt twee inversies.

Begin deze week werden de transformatoren voor de lancering geplaatst. Eén dezer dagen bereikt men het hoogste punt, bevestigt een woordvoerder van het pretpark aan Looopings. Dan is de baan ook volledig rond. Op dit moment wordt verder hard gewerkt aan het stationsgebouw, waarvan de contouren al zichtbaar zijn.

Slagharen gaat op 31 maart weer open. De opening van de triple-launch coaster vindt later plaats. Volgende week wordt de precieze datum bekendgemaakt.









Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be