Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Madurodam toneel van Tweede Kamerverkiezingen

15-03-2017, 16.24 uur

Madurodam speelt een opvallende rol bij de Tweede Kamerverkiezingen die vandaag worden gehouden. Bij het bekende miniatuurpretpark is een stemlokaal te vinden, maar daar blijft het niet bij. Ook tijdens de uitslagenavond komt de Haagse attractie prominent in beeld.

De Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) heeft Madurodam uitgekozen als locatie voor het verkiezingsfeest van de partij. "Ook al halen we maar een paar zetels, hebben we toch het gevoel een beetje groot te zijn", zegt SGP-voorlichter Arnoud Proos gekscherend.

Er kan vandaag ook gestemd worden bij een andere toeristische attractie: de hoogste schommel van Europa in Amsterdam. Bij dat stemlokaal - op zo'n honderd meter hoogte - staan al de hele dag lange rijen.

Meer Madurodam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be