Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Burgers' Zoo neemt maatregelen tegen invasie van Duitsers

15-03-2017, 13.33 uur

Burgers' Zoo doet er alles aan om te voorkomen dat het park wordt overspoeld door Duitse bezoekers. Afgelopen weekend moesten de poorten worden gesloten omdat het veel te druk was. Duitsers met een speciale voordeelpas mogen de Arnhemse dierentuin dit voorjaar gratis bezoeken.

Die Duitse invasie wordt nu deels aan banden gelegd. Voortaan laat men maximaal drieduizend pashouders per dag naar binnen. Daarnaast wordt het verplicht om een gratis bezoek vooraf via internet te reserveren.

Verder heeft Burgers' Zoo besloten om de geldigheid van de pas te verlengen tot en met de paasvakantie. Op de website van het dierenpark staat bovendien dat Nederlandse gasten hun bezoek beter kunnen uitstellen tot volgende maand.

"Het is best een grote stap om te zeggen: kom alsjeblieft niet", vertelt directeur Alex van Hooff aan De Gelderlander. "Maar we kunnen niet anders. De druk moet er af en onze gasten zijn gebaat bij een aangename dag."

Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be