Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Wanneer gaat de nieuwe houten achtbaan van Plopsaland open?

15-03-2017, 11.55 uur

Er bestaat veel onduidelijkheid over de openingsdatum van de nieuwe houten achtbaan in Plopsaland De Panne. Op Facebook kondigt het Vlaamse pretpark vol trots aan dat de rollercoaster Heidi The Ride op zondag 2 april operationeel zal zijn. Maar tegenover Looopings ontkent Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof dat daar al een beslissing over is genomen.

"Dat is nog niet beslist", laat Van den Kerkhof weten. Op de officiële Facebook-pagina van Plopsa staat echter iets anders. En om de verwarring compleet te maken, stuurde de Belgische telecomprovider Telenet gisteren een mail rond waarin staat dat de achtbaan op zaterdag 1 april alvast open is voor Telenet-klanten tijdens een speciaal bedrijfsevenement.

De opening van Heidi The Ride ligt gevoelig. Eigenlijk zou de attractie afgelopen jaar al opengaan. Dat ging niet door vanwege problemen met de milieuvergunning van het pretpark. Verschillende omwonenden dienden een klacht in over geluids- en verkeersoverlast.

Heidi The Ride ligt in het nieuwe themagebied Heidiland. De achtbaan is 22 meter hoog en 618 meter lang. Treinen halen een topsnelheid van 71 kilometer per uur.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be