Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Heide Park Resort

Spectaculaire houten achtbaan gaat niet open in 2017

14-03-2017, 17.11 uur

Eén van de spectaculairste houten achtbanen van Europa blijft dit jaar gesloten. Bezoekers van het Duitse Heide Park kunnen komend seizoen niet in de zestig meter hoge rollercoaster Colossos. Dat heeft het pretpark vanmiddag bekendgemaakt via Facebook.

De 1344 meter lange baan werd afgelopen zomer onverwachts gesloten voor reparatiewerkzaamheden. "Het spijt ons om te moeten melden dat Colossos in 2017 helaas dicht blijft", staat in een verklaring. "We doen er alles aan om bezoekers toch een onvergetelijke dag te kunnen bezorgen, bijvoorbeeld met onze nieuwe attractie Ghostbusters 5D."

Bij Colossos zijn inmiddels beschilderde schuttingen neergezet. De attractie is volledig verwijderd van de website van Heide Park. Wat er in de toekomst met de populaire houten achtbaan gaat gebeuren, is nog niet duidelijk. "We houden jullie op de hoogte", belooft het management.

Meer Heide Park Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be