Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
A'DAM Lookout

Maak van de verkiezingen een attractie: stemmen op honderd meter hoogte

13-03-2017, 10.33 uur

Wie van de aankomende Tweede Kamerverkiezingen een echte attractie wil maken, kan een stem uitbrengen op een bijzondere locatie. Er wordt een stembureau geopend bovenop de honderd meter hoge A'DAM-toren in Amsterdam, bij de hoogste schommel van Europa.

Het stembureau is woensdag 15 maart open tussen 07.30 en 19.00 uur. Op vertoon van een stemkaart mogen Amsterdammers met een lift naar de twintigste etage. Daar kunnen ze onder het genot van een uniek uitzicht over de hoofdstad een vakje naar keuze rood kleuren.

De uitkijktoren bevindt zich tegenover het centraal station. Mede-initiatiefnemer Sander Groet spreekt over "het hoogste stembureau van Nederland". Hij kan het niet laten om zelf zijn politieke voorkeur te laten doorschemeren. "Persoonlijk hoop ik dat mensen gaan stemmen op een partij die een positief en constructief programma heeft."

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer A'DAM Lookout
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be