Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Nieuw themagebied Plopsaland bijna klaar voor opening

12-03-2017, 15.00 uur

In Plopsaland De Panne wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe themagebied Heidiland, met daarin houten achtbaan Heidi The Ride. De gebouwen in het Zwitserse bergdorpje zijn nagenoeg af. Inmiddels is men bezig met het bouwen van een draaimolen.

Op Facebook verscheen een fotoreportage. Een exacte openingsdatum is er officieel nog niet. Eigenlijk zou de rollercoaster afgelopen zomer in bedrijf genomen worden, maar vanwege problemen met de milieuvergunning werd de opening uitgesteld. Plopsaland zelf heropent op zondag 2 april.

Houten achtbaan Heidi The Ride is 22 meter hoog en 618 meter lang. Fabrikant is Great Coasters International, bekend van bijvoorbeeld Joris en de Draak in de Efteling en Troy in Toverland. De maximumsnelheid bedraagt 71 kilometer per uur.













Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be