Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Aantal Twitter-accounts Disneyland Paris loopt de spuigaten uit

13-03-2017, 12.30 uur

Even twitteren met Disneyland Paris? Dat is lastiger dan je denkt. Het aantal officiële Twitter-accounts van het Disney-resort is inmiddels niet meer op één hand te tellen. Op dit moment beheert Disneyland Paris maar liefst negen verschillende profielen.

Voor consumenten is het dan ook volkomen onduidelijk waar ze terechtkunnen met hun vragen. Zo twittert Disneyland Paris via @DisneylandParis, @EuroDisney, @DLPpressnews, @EuroDisneyEN, @Disney_Emploi, @DisneyParis_EN, @DisneylandNL en @DisneylandNL_PR. Afgelopen weekend kwam daar het negende account @DLPHelp bij.

Ook Disney-fans zien door de bomen het bos niet meer. En om het oerwoud aan Twitter-profielen nog verwarrender te maken, delen de accounts regelmatig berichten van elkaar.

Nederlanders met prangende vragen hebben helemaal pech: het Nederlandstalige account @DisneylandNL reageert regelmatig pas dagen later op een verstuurde tweet. Lastige vragen worden vaak genegeerd.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be