Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling krijgt vergunning voor gedeeltelijk vervangen Python

08-03-2017, 12.47 uur

De enorme opknapbeurt van de Python in de Efteling gaat door. Het pretpark heeft deze maand officieel toestemming gekregen voor het gedeeltelijk vervangen van de beroemde achtbaan uit 1981. Een groot deel van de baan wordt in het voorjaar gesloopt en opnieuw gebouwd.

De verleende omgevingsvergunning, die in januari was aangevraagd, is voor "het gedeeltelijk vervangen van de baandelen en de bijbehorende kolommen van de Python". De renovatie begint volgens de planning op maandag 10 april.

Eind juni moet de vernieuwde rollercoaster weer opengaan. Deze maand vinden er alvast voorbereidende werkzaamheden plaats. De Python is om die reden dicht van dinsdag 21 tot en met donderdag 23 maart.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be