Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell breidt Tikibad uit met overdekte waterspeeltuin

07-03-2017, 13.12 uur

Het Tikibad van Duinrell wordt een stuk groter. Dit jaar wordt het Wassenaarse waterparadijs uitgebreid met een enorme waterspeeltuin. Het overdekte gebied van duizend vierkante meter gaat Playa heten. Er komen onder meer drie verschillende glijbanen.

Dat heeft het pretpark vandaag bekendgemaakt. Duinrell bestelde voor het nieuwe gedeelte een 'triple slide', 'duo racer' en 'body cone'. De uitbreiding is bedoeld voor kinderen tot 12 jaar. Die kunnen zich ook uitleven op klimtoestellen en interactieve waterspeeltoestellen.

Verder wordt er een verwarmd speelbad aangelegd. De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang. Duinrell hoopt op een opening in de zomer.

Ondertussen wordt ook gewerkt aan een 163 meter lange cone-glijbaan met drie trechters, die waarschijnlijk in mei af is. Gasten glijden straks in een tweepersoonsband vanaf bijna twintig meter hoogte naar beneden. De naam is nog niet bekend.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be