Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Uniek: Phantasialand in de zomer tot middernacht open

06-03-2017, 15.09 uur

Phantasialand is komende zomer extra lang geopend. Om te vieren dat het Duitse attractiepark vijftig jaar bestaat, sluiten de poorten op vier zaterdagen in juli en augustus pas om middernacht. Deze 'Celebration Days' vinden plaats op 8 juli, 22 juli, 5 augustus en 19 augustus.

De avonden worden afgesloten met een speciale vuurwerkshow. Op alle andere dagen van 1 juli tot en met 27 augustus is het pretpark geopend tot 20.00 uur. Bezoekers zijn de rest van het seizoen welkom tot 18.00 uur. Bij drukte kan besloten worden om langer open te blijven.

Phantasialand opende op 30 april 1967. Destijds waren de belangrijkste attracties een sprookjespad, een oldtimerbaan en een treintje. De afgelopen vijftig jaar is het park uitgegroeid tot een themapark met attracties van wereldformaat, waaronder inverted coaster Black Mamba, interactieve darkride Maus au Chocolat, waterbaan Chiapas en lanceerachtbaan Taron.

Het nieuwe seizoen begint op zaterdag 1 april.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be