Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Gedurfde zet: concurrent adverteert bij uitgang Attractiepark Slagharen

05-03-2017, 21.10 uur | Reacties

Bezoekers van Attractiepark Slagharen worden geconfronteerd met reclame voor de concurrent. Vlakbij de uitgang van het Overijsselse pretpark hangt een opvallende reclame voor het Friese Attractiepark Duinen Zathe.

"Kom naar Appelscha voor bijna 5 hectare familieplezier", staat op een kleurrijk spandoek. "Alle attracties, eten & drinken voor slechts € 14,50 all-in." De reclame is overduidelijk bedoeld voor gasten van Slagharen die na hun bezoek inspiratie zoeken voor een volgend dagje uit.

Duinen Zathe investeert dit jaar in een nieuwe achtbaan en een verkeerstuin, afkomstig uit het oude Verkeerspark Assen. Jeroen Kolhoff, mede-eigenaar van Duinen Zathe, bevestigt dat de reclame in de buurt van Slagharen hangt. "We hangen overal", is het enige dat hij erover kwijt wil.

Meer Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be