Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Zo gaat de nieuwe attractie van Europa-Park heten

03-03-2017, 23.27 uur

De naam van de nieuwe attractie van Europa-Park is bekend. Het Duitse pretpark opent dit jaar een grote vliegsimulator met de naam Voletarium. In de miljoenenattractie krijgen passagiers verschillende Europese bezienswaardigheden voorgeschoteld.

Tot nu toe werd de werktitel 'Project V' gebruikt. Voletarium bestaat uit twee enorme theaters met zeventig zitplaatsen, verdeeld over zeven gondels. De vliegmachine gaat Volatus heten. Volgens Europa-Park gaat het om "het grootste flying theater van Europa".

De vlucht zelf, met speciale effecten als water en wind, duurt ongeveer vier minuten. Het transportsysteem wordt geleverd door de Taiwanese firma Brogent, in samenwerking met Vekoma uit Nederland en Kraftwerk uit Oostenrijk. De opening vindt in juni plaats.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be