Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Puy du Fou España

Populair Frans pretpark opent tweede vestiging in Spanje

28-02-2017, 13.36 uur

Eén van de populairste pretparken van Frankrijk gaat uitbreiden naar Spanje. Het historische themapark Puy du Fou, gelegen in West-Frankrijk, opent een tweede vestiging in de buurt van de Spaanse stad Toledo.

Dat is ongeveer zeventig kilometer ten zuidwesten van Madrid. De opening van het tweede park vindt waarschijnlijk over enkele jaren plaats. Puy du Fou - na Disneyland Paris het best bezochte pretpark van Frankrijk - staat bekend om grote theaterspektakels en interactieve walkthrough-attracties.

Puy du Fou is al langer bezig met uitbreidingsplannen. Afgelopen zomer ging in Engeland een spectaculaire avondshow in première die door het Franse park wordt verzorgd. De Fransen zijn ook verantwoordelijk voor de huidige Raveleijn-show in de Efteling.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Puy du Fou España
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be