Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris krijgt vip-parking

28-02-2017, 09.00 uur

Disneyland Paris krijgt binnenkort een speciale vip-parkeerplaats voor bezoekers met een speciaal abonnement. Wie daar parkeert, hoeft minder ver te lopen naar de ingang van de Disney-parken.

Op dit moment kost parkeren in Disneyland Paris nog 20 euro per dag. De premium parking zit inbegrepen bij de duurste Disney-jaarkaart Infinity van 399 euro. Het gaat om een nieuwe abonnementsvorm die eind maart geïntroduceerd wordt.

Infinity-abonnees mogen ook gebruikmaken van een aparte controlepoort bij het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park, waardoor ze minder lang hoeven te wachten. Ze krijgen bovendien 50 procent korting op hotelboekingen, 20 procent korting op souvenirs en 15 procent korting op restaurants. Daarnaast zijn er gereserveerde plaatsen bij shows en parades.

De Amerikaanse Disney-resorts bieden al langer 'preferred parking' aan, voor 35 dollar (Californië) of 40 dollar (Florida) per dag. Ook de Efteling speelt met het idee voor een duurdere vip-parking, al is dat plan nog niet concreet.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be