Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Drietal opgepakt na mishandeling bij Tikibad

04-06-2011, 19.36 uur

De politie heeft gisteravond drie personen aangehouden voor een vechtpartij bij het Tikibad van Duinrell. De drie herrieschoppers, twee mannen van 19 en 22 jaar en een meisje van 17 jaar, kregen binnen ruzie met een stelletje dat in een bubbelbad zat. Dat liet de politie vanavond aan Looopings weten.

Het 17-jarige meisje verstoorde de rust voor het koppel door in het bubbelbad te plonsen. Vervolgens raakten de groepen met elkaar in discussie. Toen het zwembad ging sluiten, werd het bubbelbadduo buiten opgewacht door de drie vechtersbazen. Er ontstond een knokpartij voor het zwembad, waarbij het stelletje het zwaar te verduren kreeg.

De politie heeft het agressieve drietal meegenomen. De daders hebben een nacht in de cel doorgebracht, maar zijn inmiddels weer op vrije voeten.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be