Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

'Theatershow met Marvel-superhelden in Disneyland Paris'

27-02-2017, 13.16 uur

Krijgt Disneyland Paris een voorstelling met superhelden als Spider-Man, Thor, Hulk, Captain America en Dr. Strange? Volgens geruchten wordt theatershow CinéMagique in het Walt Disney Studios Park vervangen door een show met de karakters uit het Marvel-universum.

CinéMagique is eind maart voor de allerlaatste keer te zien. Ingewijden suggereren dat de Marvel-show in 2018 op de planken staat, mogelijk in combinatie met een evenement met de naam 'Summer of Super Heroes', een variant op 'Season of Heroes' in het Amerikaanse Disneyland in Californië.

Eind 2009 werd Marvel Entertainment overgenomen door The Walt Disney Company. Er zijn al langer geruchten dat Disneyland Paris meer wil doen met de Marvel-figuren. Spider-Man is sinds 2014 te ontmoeten in het Studios Park, tegenover Rock 'n' Roller Coaster.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be